SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Varkenshaas Chimichurri
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 stuks varkenshaas.
30 gram tomaat (zongedroogd).
20 gram spinazie (vers).
20 gram WSB Latin America Huacatay-Mirasol, Verstegen (650924).
100 ml Provencaalse saus pure, Verstegen (201434).
plakjes snijdbare chimichurri saus pure Verstegen (201444).
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Vul een ovenschaal met een dun laagje Provençaalse Saus.
Kruid de varkenshaas met World Spice Blend Latin America Huacatay - Mirasol.
Snijd gelijkmatig in en vul deze sneden met de bladspinazie, zongedroogde tomaat en Snijdbare Chimichurri saus
Bereidingsadvies:
In de oven op 160 graden 15-20 minuten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen