SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Tiroolse crauti met gehaktballetjes
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kilo gehakt (varken).
30 gram water.
30 gram verstegen binding vero pure 650974.
20 gram verstegen world spice blend Europe 650848.
150 gram zuurkoolstamppot (kant & klaar) de Kroes 300401.
100 gram appel (blokjes), Ardo 400588
100 gram spekblokjes, Zenbo 101763
100 gram verstegen Provençaalse saus pure 201434.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng het varkensgehakt, water, binding vero pure en world spice blend Europe.
Draai de varkensgehaktballetjes en gaar af.
Vermeng de zuurkoolstamppot kant & klaar met de helft van de appelblokjes.
Vul de ovenschaal met een dun laagje Provençaalse saus.
Verdeel hier wat gehaktballetjes over en vervolgens de zuurkoolstamppot.
Garneer af met de overige gehaktballetjes, gebakken spekjes en appel.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen