SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Piri Piri oerhammetjes
Ingrediënten
Ingrediënten:
Varkenskuiten met spaakbeen
Tandoori marinade Epos (651920)
Colorozozout Epos (651971)
Piri-Piri saus Epos (201691)
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Marineer de oerhammetjes met 100 gram Tandoori marinade en 10 gram Colorozozout per kilo vlees.
Vacumeer het geheel en laat het 24 uur per centimeter doorsnee marineren.
Gaar de hammetjes daarna in een kookketel op 78 °C gedurende ongeveer 3 uur.
Snijd de oerhammetjes in dunne plakjes, zoals bij de echte beenham bijvoorbeeld.
Vermeng vervolgens 1 kilogram gesneden oerham met 200 gram Piri-Piri saus.
Variaties
Leg in een braadsleetje het gegaarde oerhammetje en drapeer de Piri-Piri saus erover.
Verwarm het geheel 20 minuten op 120 ºC in een voorverwarmde oven. Lekker bij witte rijst.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen