SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Klassieke Hotdog
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 Demi Baguette wit
351006
1 Bratwurst
600125
20 gr. mosterd
200517
20 gr. curry ketchup
203584
20 gr. geraspte kaas
507076
10 gr. wortelreepjes
750462
10 gr. spekblokjes, uitgebakken
101763
10 gr. lente-ui
406779
|
404927
30 gr. zuurkool
400126
Verpakken:
vetvrij krantpapier
857812
, of
hotdogbakje
856494
, of
paninibakje
859872
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Laat de demi baguette ontdooien en snijd een V uit het midden.
Spuit het broodje in met de curry.
Leg hierop zuurkool en spuit er wat mosterd overheen.
Leg hier de braadworst op.
Spuit hierover weer curry en mosterd en werk af met gerapste kaas en wortel.
Werk af met uitgebakken spekjes en lente-ui.
bereidingswijze consument
Bak gedurende 10 minuten in de oven op 150°C.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen