SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Italiaanse Hotdog
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 Demi Baguette wit
351006
1 Bratwurst
600125
20 gr. tomaatbasilicumsaus
202159
tomaatjes, gesneden
401559
|
400352
20 gr. mozzarella
505552
20 gr. spekblokjes, uitgebakken
101763
10 gr. geraspte kaas
507076
10 gr. bruschetta kruiden
657593
truffel mayonaise
202495
Verpakken:
vetvrij krantpapier
857812
, of
hotdogbakje
856494
, of
paninibakje
859872
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Laat de demi baguette ontdooien en snijd een V uit het midden.
Smeer het broodje in met de tomaat basilicumsaus.
Leg hierop de plakjes mozzarella.
Leg hier de braadworst op en spuit hier lijntjes truffel mayonaise overheen.
Werk af met de geraspte kaas, bruschetta en uitgebakken spekjes.
bereidingswijze consument
Bak gedurende 10 minuten in de oven op 150°C.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen