SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Gehakt Breekbroodje
Ingrediënten
Ingrediënten:
1000 gr Half om half gehakt (of kalfsgehakt)
50 gr Water
250 gr Verstegen Sliceable Nacho Cheese Sauce
201548
50 gr Verstegen Budget Binding Vero
650974
14 gr Verstegen Spicemix del Mondo Chimichurri
651152
20 gr Verstegen Budget Selecta
651097
Bakvorm
856535
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng het gehakt met de Spicemix Del Mondo Chimichurri, Binding Vero, Selecta en 50 gram water
Vorm balletjes op gewenst gewicht
Leg de gehaktballetjes in de bakvorm tot deze mooi gevuld is
Beleg het geheel met blokjes snijdbare Nacho Cheese sauce
Gaar het breekbroodje op 165 graden celcius in de oven tot een kerntemperatuur van 72 graden
Gaar bij het gebruik van kalfsgehakt tot een kerntemperatuur van 68 graden
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen