SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Culinaire varkenshaas
Ingrediënten
Ingrediënten:
5000 gram varkenshaas
Salpöking Spuitpekelmix
654975
zout
655752
water
Kruidensaus Vlaanderen
207303
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Maak een mengsel van 1 liter water 60 gram Salpökin en 120 gram colorozozout.
Marineer 5 kilo varkenshaas met dit mengsel (of een keer spuiten of tumblen).
Marineer nu de varkenshaas met de Kruidensaus Vlaanderen (100 gram per kilo).
Vacumeer de varkenshaas per stuk.
Werk af met een mooie sticker ‘Vers voor u gemaakt’.
bereidingswijze consument:
25 minuten wellen in niet kokend water.
Of bakken in de pan rondom 15 minuten.
variaties:
Kruidensaus Hongaars (licht bruin)
Kruidensaus Knoflook (geel)
Kruidensaus Diana (donker bruin)
Kruidensaus Bospaddenstoel (beige)
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen