SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Boerenbrok (met kaas)
Ingrediënten
Ingrediënten:
5 kg Mager varkensvlees
5 kg Wangen
1 kg Water
75 gr. Gebraden gehaktmix
652506
15 gr. Kleurzout 656883
40 gr. Beef Jerkey kruiden
653757
40 gr. Nasi Totaalmix
655628
40 gr. Marinette Grill
653839
30 stuks Houten Bakvorm rechthoek
856532
Eventueel:
100 gr. Geraspte kaas
507076
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Maal het vlees 2 x door 3 mm plaat.
Meng er de kruiden door.
Mengen tot een goede binding ontstaat.
Garen in vacuüm zak 100 graden tot kern 68.
Snijd blokjes van ongeveer 3x3 cm.
Meng de blokjes met de marinette grill.
Strooi hierover wat geraspte kaas.
Dan op het rooster in de oven 12 minuten op 200 graden.
Afkoelen en presenteren.
bereidingswijze consument:
10 minuten in de oven op 150℃
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen