SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Anti Pasti
Ingrediënten
Ingrediënten:
Prosciutto generosso
103241
Salami abruzzese
103253
Salami fiocco delicato
103288
Zwarte olijven
550253
Groene olijven
550245
Zongedroogde tomaten
550900
Mozzarella bolletjes
501560
Bakjes en deksel
855292
/
855244
Eventueel nog toe te voegen:
Rucola
Brie
505551
Kiemgroenten
Walnoten
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Vul het pagodabakje met 6 schijfjes Fiocco, 6 plakjes Prosciutto, 6 plakjes salami, de groene en zwarte olijven, zongedroogde tomaten en mozzarella bolletjes of stukjes brie.
Werk het geheel eventueel af met wat walnoten, rucola of kiemgroenten.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen